Route beschrijving

Navigatie

Indien u gebruik maakt van de wel bekende ‘Tom Tom’ tikt u dan in Faradyastraat 17. Bij aankomst rijdt u het zwarte hek voorbij en rijdt u zover u kunt. U parkeert de auto en loopt rechts om het gebouw. U ziet Studio 751 en wij heten u welkom!

Auto

Neem vanaf de A28 afrit Zwolle-Noord, u bevindt zich nu op de N35. Blijf op de Zwartewaterallee. U passeert meerdere herkenbare punten aan uw linker hand; PEC stadion, Isala ziekenhuis. U gaat onder een viaduct door en treft verkeerslichten waar u rechts af slaat. Bij de volgende verkeerslichten slaat u opnieuw rechts af. Dan volgt u de weg, let op niet rechtdoor echt de weg volgen. U ziet aan uw rechterhand de Citroën garage, die straat gaat u rechts. U volgt deze weg volledig, niet afslaan. Dan komt u bij een zwart hek, u rijdt het terrein op tot aan het einde. Parkeert de auto en loopt u rechts langs de diverse units. U ziet Studio 751. U kunt het niet missen!

Openbaar vervoer

Bij station Zwolle neem u uitgang Zwolle-Oostzijde, daar neemt u bus 29. U stapt uit op halte Asserdorperstraat en loopt 15 minuten. 

Ophaal service

Wij halen u graag op vanaf station Zwolle. Geniet van het gemak, ontspannen en dat u uitgerust bij Studio 751 aankomt. 

* indien u gebruik wilt maken van deze dienst, dient u bij het boeken van de ruimte dit ook kenbaar te maken. Wij willen dan graag weten om hoeveel mensen het gaat en hoe laat zij aankomen op het station. Ook vernemen wij graag wanneer uw mensen naar het station gebracht dienen te worden.  

Openingstijden

Maandag 08:00 – 18:00
Dinsdag 08:00 – 18:00
Woensdag 08:00 – 18:00
Donderdag 08:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 18:00

In het weekend en ’s avonds bieden wij ook ruime mogelijkheden.

Neem gerust contact met ons op

06-28954819